Hemmakväll...
Gör så här
Skala och hacka löken fint och skiva champinjonerna- Fräs dem sakta guldgul i smöret. Tillsätt vinägern och låt den nästan koka in. Häll på vinet och buljongen och låt sjuda i 5 minuter.
Skala vitlöksklyftorna. Klicka i senapen och häll på grädden och crème fraiche. Pressa ner vitlöken. Lått puttra sakta under lock medan köttet steks.
Skär lövbiffen i strimlor. Bryn den i smör och krydda med salt och peppar. Sila såsen över köttet, låt alltsammans få ett uppkok och flaga parmesanost över före servering.
Serveras med färsk italiensk pasta med ägg (ekologiskt )
Vinet vi drack till ......CACADU RIDGE
Cabernet sauvignon Shiraz, South Eastern Australia
Fin kväll vänner!
Kram Anette
Det receptet kopierar jag. Det lät ju jättegott. Vet du, en sån flaska vin har jag ståendes härhemma. Tack för tipset finaste Nettan.
Kram
Carina